100x100: sacherijn (1)

In drie dagen tijd hoorde ik driemaal het zinnetje: "Oh, daar kan ik zo sacherijnig van worden!"

De eerste was bij de pinautomaat. Na een minuut of tien was ik de laatst wachtende op het koppel voor mij, waarvan de dame de pas in de muur duwde. Na op diverse knopjes te hebben gedrukt, zei hij: "Ik wil gewoon geld, niet al die opties."
En daarna: "Oh, daar kan ik zo sacherijnig van worden!"

Daags later de tweede. Ik kocht een kopje koffie bij mijn favoriete koffieverkoper, en zette mij aan een tafeltje met uitzicht op het winkelcentrum, nabij een stel oudere dames, die 's morgens vast nog patience hadden gespeeld.

Reacties:

Er is éen reactie:

Krefel schreef op 17 Nov, 2021:

"Alleen geld, niet al die opties" is ook grappig ivm aandelen en zo. :):):)

Schrijf een reactie:

Naam of iets dergelijks:

Uw onverplichte emailadres:

Reactie:

Hoeveel is 4 plus 2?