100x100: twitching

Bij het zwembad lag ik rustig naar Dire Straits te luisteren. Op de koptelefoon, vanzelfsprekend. Andere mensen hoeven geen last te hebben van mijn muziekkeuze, hoe goed ik die zelf ook vind.

De wesp die aangetrokken werd door de zoetgevooisde stem van Mark Knopfler zag ik niet aankomen. Via mijn oor vloog het insect bijkans mijn neus in. Hoewel ik niet allergisch ben voor wespen, is de schrik aanzienlijk, waardoor ik talloze onontdekte spieren in mijn gezicht aantrok.

Bij gebrek aan zoete lekkernijen vertrok de wesp geruisloos, maar sindsdien ervaar ik merkwaardige zenuwtrekjes in mijn gezicht.

Twitching by the Pool.

Reacties:

Er zijn 2 reacties:

schreef op 10 May, 2024:

k20i8p

Cees schreef op 14 Feb, 2024:

Hahaha. Nu kan ik dit nummer niet meer luisteren.

Schrijf een reactie:

Naam of iets dergelijks:

Uw onverplichte emailadres:

Reactie:

Hoeveel is 6 minus 1?